Bel ons vandaag: +31 30 3200161

Add "CT Compare" Widget via Appearance > Widgets > Compare.

Bezichtigingreis

Bezichtingreizen Spanje

Een huis kopen en huren in het buitenland is een grote stap. De locatie en omgeving zijn van groot belang. Kopenwoningspanje.nl kan u vooraf al heel veel informatie verstrekken over de woning en de omgeving. Zodat u goed voorbereidt kunt vertrekken op bezichtigingsreis naar Spanje.

Voordat u die stap gaat maken is het van belang u zich goed te laten informeren en ook de woning van dichtbij te beoordelen. Wij zullen vooraf aan de bezichtigingsreis een intake gesprek arrangeren bij een van onze hypotheek adviseurs om uw wensen en budget door te nemen.

Aan de hand van deze gegevens zullen wij in overleg met u verschillende woningen bezichtigen. U wordt tijdens deze dagen begeleidt door een deskundige medewerker van Kopenwoningspanje.nl.

Wij zullen tijdens deze dagen niet alleen woningen bekijken maar ook bezienswaardigheden bezoeken en de omgeving verkennen.U zult van de luchthaven Alicante opgehaald worden door een van onze medewerkers. Tijdens de bezichtigingsreis verblijft u in een mooi hotel.

stappenplan bezichtigingsreis

1. Aanvraag woningen via e mail die u wilt bezichtigen via onze website.
2. U ontvangt van ons een woonwensen formulier hiermee gaan wij aan de slag.
3. Wij kunnen dan geheel vrijblijvend in Nederland of Spanje een afspraak maken om het een en ander toe te lichten over de woningen.
4. Wilt u de woningen bezichtigen dan gaan wij de locatie bespreken en de financiële zaken.
5. Wij gaan dan samen met u de bezichtigingreis plannen hoeveel dagen? Welke woningen etc?
6. Wij halen u op bij de airport en rijden samen met u naar de woningen de kosten overdag zijn voor onze rekening zoals lunch en avondeten.
7. Heeft u een woning gevonden dan kunnen wij dit reserveren voor u. De woning wordt dan van de markt gehaald en wij kunnen dan alles uitzoeken met onze juridische afdeling.
8. Hypotheek, fiscale verplichtingen en verzekeringen wij gaan samen met u naar de bank, notaris en regelen alle papieren en nie nummer via onze eigen Nederlands sprekende gestor.

U wordt begeleid door uw eigen adviseur van Kopenwoningspanje.nl. Ook is er de mogelijkheid om meteen vragen te stellen aan de projectontwikkelaar.

Vraag vrijblijvend een bezichtigingsreis aan via het contact formulier  of telefoon wij nemen dan direct contact met u op.

Onze medewerkers staan u graag te woord.

bezichtigingsreis spanje

bezichtigingreis spanje