Bel ons vandaag: +31 30 3200161

Add "CT Compare" Widget via Appearance > Widgets > Compare.

Hypotheek Spanje

Wij kunnen direct uw hypotheek afsluiten bij de Spaanse Bank

U heeft uw woning gevonden in Spanje! De volgende stap is het regelen van de hypotheek. Om dit goed te regelen kost dit een hoop tijd en energie. U moet op de hoogte zijn van de wetten en regels in een vreemd land daarnaast ook de taal spreken en de juiste contacten hebben. Als u een woning koopt bij kopenwoningspanje.nl begeleiden wij u op een professionele manier en kunnen wij voor u direct de aanvraag van de hypotheek regelen en begeleiden bij de Spaanse bank.

Welke hypotheek past het beste bij u?

Wij hebben contracten met verschillende Spaanse banken voor het afsluiten van hypotheken. Aan de hand van een intake gesprek en het aanleveren van financiële gegevens kunnen wij samen met u en de bank kijken wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast begeleiden wij ook de aanvragen en papierwerk bij de notaris of advocaat. Alle stappen en details worden uitgebreid besproken zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe Spaanse woning.

Vertrouwd contact

Persoonlijk contact en een goed gevoel spelen een grote rol bij het afsluiten van een hypotheek in een vreemd land. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een professioneel netwerk opgebouwd van banken, notarissen en advocaten. Bij elke aankoop van een woning nemen wij graag alles uit handen om te zorgen dat het proces tussen de banken, notarissen en advocaten soepel verloopt. Professionele begeleiding is voor ons de gewoonste zaak!

Hypotheek Spanje

Wat is de maximale hypotheek in Spanje? De banken in Spanje financieren maximaal 60% tot maximaal 70% van de taxatiewaarde of aankoop bedrag. Om een hypotheek af te sluiten moet u vaak zelf een bedrag inleggen. Eventueel kunt u een extra hypotheek afsluiten in Nederland of een gedeelte eigen vermogen inbrengen. Wij kunnen samen met u en de bank bekijken wat de beste hypotheek vorm is en wat het maximale bedrag is wat u kunt lenen. Hou er altijd rekening mee dat er extra kosten zijn voor de aankoop van de woning en afsluiten van de hypotheek.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Hypotheek aanvraag
  • Betrouwbaar advies
  • Professioneel netwerk
  • Hulp financiële zaken zoals nie nummer, notaris, gemeente en nuts bedrijven
  • Wij spreken Nederlands, Spaans en Engels

Heeft u vragen over het aanvragen van hypotheken in Spanje neem dan direct contact op met

email info@kopenwoningspanje.nl
Telefoon Nederland 0031 30 3200161

 

 

hypotheek spanje