Bel ons vandaag: +31 30 3200161

Add "CT Compare" Widget via Appearance > Widgets > Compare.

Bankbeslag

Bankbeslag woningen in Spanje

U bent opzoek naar een goedkope woning? Bankbeslag woningen liggen vaak onder de prijs en worden goedkoop aangeboden. Wij hebben een ruim aanbod woningen direct van verschillende Spaanse banken. Tijdens de crisis zijn er heel veel particulieren en bouwbedrijven in de problemen gekomen. De Spaanse banken hebben toen heel veel huizen als onderpand genomen en willen deze zo snel mogelijk verkopen. Daarom worden deze woningen onder de prijs verkocht met kortingen van 50% of meer op de oorspronkelijk prijs.

Voordeel van de bankbeslag woningen is dat men tot 100% hypotheek kan financieren. Hou er wel rekening mee dat de woningen snel worden verkocht ziet men een object zorg dat u tijdig reageert. Wat kunnen wij voor u betekenen! Alle woningen zijn vooraf door ons gecontroleerd zodat u veilig een koop kunt doen van een bankbeslag woning, daarnaast controleren wij alle papieren via onze advocaat en zorgen dat alle documenten op orde zijn.

Wij hebben rechtstreeks contact met de bank en gaan ook samen met u naar de bank om alle papier werk in orde te maken. Ons advies koop nooit zonder makelaar of advocaat een bankbeslag woning er moet namelijk altijd een hoop voorwerk worden gedaan om te zorgen dat alle papieren op orde zijn.
Banken willen heel graag van de woningen af en willen zo snel mogelijk dat de lening wordt terug betaald.

Alle woningen die wij aanbieden op onze website zijn persoonlijk gecontroleerd op de juiste documenten (vrijwaring schulden en lasten).

Bent u opzoek naar een woning of heeft u vragen wij helpen u graag verder.